Hostriver devine partener BitNinja și oferă clienților săi soluția de securitate ServerProtection

HostRiver, una din cele mai apreciate companii clujene de gazduire web, anunță parteneriatul oficial cu BitNinja, jucător global în domeniul securității cibernetice.

HostRiver și Bitninja au depus un efort susținut în ultimele luni pentru a integra complet soluțiile de securitate ServerProtection în întreg ecosistemul HostRiver. Rezultatul este un instrument de securitate cibernetică all-in-one, ușor de utilizat, adaptat la sistemele companiei.

Totodată, HostRiver devine distribuitor oficial al soluțiilor Bitninja în România și va ajuta și alte companii sau proprietari de mașini virtuale (VPS) sau servere dedicate să-și securizeze afacerea prin implementarea acestor soluții.

”Colaborarea cu HostRiver este o oportunitate excelentă pentru amândouă companiile. Putem apăra mai multe servere cu sistemul nostru și, cu fiecare server nou, rețeaua noastră de apărare devine mai puternică. Folosim o metodă specială de crowdsourcing și acest tip de efect sinergic oferă o valoare ridicată pentru fiecare participant” spune George Egri, CEO și founder BitNinja.

”Întradevăr, am muncit mult în ultimele luni alături de echipa Bitninja pentru implementarea unui sistem de securitate inteligent la baza ecosistemului nostru. Am reușit să creem noi layere de securitate, fiind capabili să oprim atacurile cibernetice în timp real. Ne bucurăm că vom oferi astfel, credem noi, cele mai sigure servicii de găzduire web din România, lucru ce face parte din misiunea noastră” a declarat Flaviu Butean, CEO HostRiver.

Alianța între cele două companii contribuie la oprirea atacurilor cibernetice din România, aducând mai multă securitate afacerilor românești în mediul online. Este un domeniu din ce în ce mai complex, iar volumul tot mai mare de provocări poate fi abordat și rezolvat cu succes doar împreună.

 

Despre Bitninja

Misiunea BitNinja este de a face internetul un loc mai sigur. Compania este echivalentul unei centuri negre în lupta împotriva hackerilor.

ServerProtection, una dintre soluțiile Bitninja, este un sistem de securitate multi-stratificat, premiat la nivel global. El blochează automat atacurile asupra serverului, la orice nivel de amenințare, și face ca securitatea clienților să fie mai rapidă și mai inteligentă. Sistemul folosește metoda crowdsourcing, ceea ce înseamnă că atunci când un server protejat BitNinja detectează un atac sau blochează o solicitare rău intenționată, acesta trimite informațiile către centrul de date cloud. În acest fel, toate serverele protejate BitNinja, din întreaga lume, beneficiază de protecție imediată.

 

Despre HostRiver

HostRiver este o companie cu sediul în Cluj Napoca, formată dintr-o echipă tânără și dinamică, ce oferă servicii sigure și rapide de găzduire web, servere VPS, găzduire optimizată WordPress, pachete de reseller și înregistrare nume de domenii web.

Misiunea HostRiver este de a deveni cea mai apreciată și de încredere companie de găzduire web din România, bazându-se pe tehnologie și o echipă competentă și prietenoasă, în directă interacțiune cu clienții săi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata