Ioan Trică este noul director al CFR SA

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, l-a numit joi (2 septembrie 2010) pe Ioan Valeriu Trică în funcţia de director general al CNCF CFR SA, informează MTI.

Ioan Valeriu Trică a ocupat, din martie 2009 până în prezent, funcţia de director al Sucursalei Regionale CFR Timişoara. Anterior, în perioada 2005 – 2009, a fost şef al Diviziei Patrimoniu al Regionalei CFR SA Timişoara. Ioan Trică are 41 de ani, lucrează la CFR SA din anul 2002, fiind absolvent al Universităţii Politehnice Timişoara, Facultatea de Mecanică, secţia Material rulant de cale ferată.

Fostul director general al companiei CFR SA, Emil Sabo, a demisionat, vineri, 27 august, pe fondul scandalului iscat de ancheta DNA, cu privire la înstrăinarea unor active ale CFR Călători.
Potrivit unui comunicat al CFR SA, în urma anunţului Direcţiei Naţionale Anticorupţie de joi, 26 august, că l-a trimis în judecată pe Emil Sabo pentru unele fapte petrecute în anul 2005, când era angajat al unei societăţi private, fostul director general al CN CFR SA şi-a înaintat demisia din funcţie, pentru a nu afecta în niciun fel imaginea instituţiei pe care a condus-o până în acel moment. În locul său a fost numit director general interimar Viorel Scurtu, care era director general adjunct.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata