Ion Stoica, noul director al Sucursalei Hidroelectrica din Curtea de Argeş

Ion Stoica este, începând de joi, noul director al Sucursalei Hidroelectrica din Curtea de Argeș, iar Vasile Sora este noul director de producție în cadrul aceleiași sucursale, se arată într-un comunicat al companiei.

‘În urma constatării unor disfuncționalități în managementul Sucursalei Curtea de Argeș, Euro INSOL, administratorul judiciar al Hidroelectrica SA, a operat o serie de schimbări la nivelul conducerii acestei structuri teritoriale. Astfel, domnul Constantin Ivan a fost revocat din funcția de Director al Sucursalei Curtea de Argeș, fiind înlocuit cu domnul Ion Stoica. De asemenea, a fost revocat și domnul Jianu Aurel din funcția de Director Producție, fiind înlocuit cu domnul Vasile Sora.

La Uzina Hidroelectrică Buzău din cadrul SH Curtea de Argeș, domnul Ion Trușca a fost revocat din funcția de Inginer Șef Uzina și înlocuit de domnul Ion Butu’, se precizează în documentul citat.

Ion Stoica și Vasile Sora au absolvit, în 1983, Institutul Politehnic, Facultatea de Energetică, și au lucrat în cadrul companiei. Ion Butu a absolvit Institutul Politehnic București, Facultatea de Energetică în anul 1992 iar în perioada 2009-2010 a ocupat funcția de șef Centru PRAM Buzău la Electrica Muntenia Nord, Sucursala Buzău. Din februarie 2010 lucrează la Hidroelectrica.

Hidroelectrica a reintrat în insolvență în luna februarie a acestui an, în urma admiterii, de către Curtea de Apel București, a unor recursuri. Compania a mai fost în insolvență în perioada iunie 2012 — iunie 2013. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata