Ionuţ Dumitru este noul preşedinte al AAFBR

Asociaţia Analiştilor Financiar-Bancari din România (AAFBR) a desemnat prin vot un nou Consiliu Director cu un mandat de doi ani, preşedinte fiind Ionuţ Dumitru, se arată într-un comunicat remis luni (8 februarie 2010).

Ca urmare a faptului că mandatele membrilor fondatori ai AAFBR – Lucian Anghel, Radu Crăciun, Ionuţ Dumitru, Florian Libocor – au ajuns la final, în cadrul Adunării Generale de săptămâna trecută au avut loc alegeri pentru Consiliul Director. Noul Consiliu Director este format din: preşedinte – Ionuţ Dumitru, vicepreşedinţi – Lucian Anghel, Bogdan Câmpianu, Nicolaie Alexandru Chidesciuc, Rozalia Pal.

AAFBR este o asociaţie profesională fără scop lucrativ, înfiinţată în luna ianuarie 2008, care reuneşte peste 50 de analişti din sectorul bancar, fonduri de pensii, societăţi de administrare a investiţiilor, societăţi de asigurări şi din piaţa de capital.
Vara trecută, AAFBR a aderat la la EFFAS (The European Federation of Financial Analysts Societies), o federaţie ce cuprinde 25 de societăţi naţionale din sectorul investiţiilor din Europa, reprezentând aproximativ 15.000 membrii din domeniul cercetării pieţelor de capital, obligaţiunilor, managementului activelor, portofoliilor de investiţii şi consultanţei în domeniul investiţional.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata