La J.O. Vancouver 2010, cele mai noi tehnologii Panasonic

Firma japoneza Panasonic prezenta primul sistem 3D Full HD plasma home theater din lume si va furniza o linie completa HD (inalta definitie) pentru transmisiunile competitiilor sportive de la Jocurile Olimpice de Iarna 2010 de la Vancouver, se anunta intr-un comunicat remis vineri (20 noiembrie 2009) de catre compania japoneza.

Panasonic Corporation va fi partener oficial la categoria audio-video, la Jocurile Olimpice de Iarna 2010 de la Vancouver (Canada). Deoarece editia 2010 va fi prima editie a J.O. de Iarna transmisa in format HD, Panasonic va furniza organizatorilor o linie completa HD pentru transmisiunile competitiilor sportive. Dupa cum apreciaza oficialii firmei nipone, va fi cea mai mare cantitate de echipamente audio-video pe care compania a oferit-o in intreaga sa istorie unui astfel de eveniment.

Tot in calitate de partener, Panasonic va prezenta un sistem home theater 3D full HD, ce va fi montat in pavilionul companiei, de unde vor putea fi urmarite transmisiunile de la J.O. Centrul de atractie al pavilionului va fi primul sistem 3D Full HD plasma home theater din lume, ce va permite vizitatorilor sa vizioneze imagini extrem de apropiate de cele reale.

La BC Place Stadium, situat in centrul orasului Vancouver, Panasonic va instala trei ecrane LED de mari dimensiuni, cu o suprafata totala de vizionare de 243 m2 (de aproximativ de 1,4 ori mai mare decât cea utilizata la Jocurile Olimpice de Iarna de la Torino, din 2006). Pentru inregistrarea Jocurilor Olimpice de Iarna Vancouver 2010 va fi utilizat formatul Panasonic DVCPRO HD. Compania va furniza un numar impresionant de echipament de transmisii video, precum sistemul de inregistrare a stirilor pe memorii solid-state din seria P2HD.

Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver reprezinta al noualea eveniment din seria jocurilor olimpice, incepând cu JO de Iarna de la Barcelona din 1992, in care tehnologia digitala produsa de catre Panasonic a fost utilizata ca format standard de inregistrare.
Mai mult, Panasonic va contribui si la desfasurarea in siguranta a evenimentelor din cadrul JO de Iarna de la Vancouver, prin furnizarea de sisteme de supraveghere cu camere video de inalta calitate si sensibilitate ce vor fi montate atât in interiorul cât si la exteriorul arenelor sportive, in imprejurimi si pe autostrazi.

În cooperare cu Comitetul de organizare din Vancouver si cu Bell, partener national si exclusiv la categoria telecomunicatii, Panasonic va furniza, in premiera la un asemenea eveniment, un sistem de video-conferinte HD ca modalitate de conectare a celor doua sate olimpice din Vancouver si Whistler. Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver vor avea loc in perioada 12-28 februarie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata