Legrand lansează noul sistempentru cablare structurată – LCS3

Legrand, specialist global în infrastructuri electrice și digitale, anunță lansarea noii soluţii pentru cablare structurată: sistemul LCS3. Acesta consolidează poziția companiei în materie de soluții destinate în special clădirilor de birouri și data centerelor, venind în întâmpinarea provocărilor impuse de creșterea în volum a schimbului de date în cadrul clădirilor de birouri, de înmulțirea numărului de rețele și de nevoia unor viteze mai mari pentru transmiterea datelor.

LCS3, noua gamă completă de soluții de cablare, atâtde cupru cât și de fibră optică, respectă cu stricteţe standardele în domeniu şi demonstrează excelențacompaniei în cele 3 aspecte cheie pentru rețelele digitale: performanță, scalabilitate și eficiență.

În contextul în care infrastructurile digitale noi trebuie să răspundă unor cerinţe tot mai ridicate, iar cele existente au nevoie de îmbunătăţiri pentru a face faţă evoluţiei tehnologiei, noul sistem LCS3 garantează soluţii fiabile, sigure şi de cea mai înaltă performanţă. Noua ofertăvine să consolideze poziția Legrand România în domeniul soluțiilor de cablare structuratăadresate atât clădirilor de birouri, cât și data centerelor, organizaţia vizând o creştere cu 30% a business-uluipe plan localînurmătorii3ani.“ adeclarat Călin Paşcalău, Director General Legrand România.

Performanță, scalabilitate și eficiență

Noul sistemLCS3 permite atingerea unor rate de transfer considerabil mai mari, datorită noilor conectori de cupru RJ45 Cat.8, precum și obținerea unor performanțe superioare, grație noilor conectori de fibră optică ce asigură rate de transferde până la 100 Gbps. Printre elementele care contribuie la o performanţa ridicată a noului sistem LCS3, se numărăşiconectoriiSTP Cat. 8, meniţi să asigure o viteză de transmisie de până la 40 Gbps. Astfel, combinând conectorul Legrand Cat. 8 cu cablul Legrand Cat. 8, performanța obținută este de 4 ori mai mare decât în cazul soluţiilor Cat. 6A.

Gama completă de soluţii de cablare LCS3oferă nu doar soluții optime pentru a crește viteza de transfer a datelor, ci și o eficiență ridicată în ceea ce privește instalarea și întreținerea componentelor pentru o bună desfășurare a activității zilnice. Astfel, noua soluţie Legrand oferă beneficiul modularității prin intermediul patch panel-urilor care permit combinarea fibrei optice și a cuprului concomitent cu creșterea punctelor de conexiune. Totodată, noile cabinete de servere asigură posibilitatea de optimizare a consumului de energie, în timp ce instalarea și întreținerea sunt facilitate de noul sistem de blocare al conectorilor și de casetele cu extragere prin glisare automată.

Soluția pentru orice tip de proiect

LCS3permite oricui, fie că este investitor sau specialist în domeniul managementului de clădiri sau al infrastructurilor digitale, să identifice soluția adecvată nevoii sale specifice. Sistemul răspunde în egală măsură cerințelor rețelelor locale (LAN-uri) și celor impuse de Data Centers, respectiv viteză, densitate ridicată, scalabilitate și garanția continuității serviciului. De asemenea, noul sistem LCS3permite abordarea proiectelor pe toateverticalele: clădiri de birouri, data center,spitale, centre universitare, școli,ansambluri rezidențiale etc.

Beneficiul adiţional este reprezentat de integrarea perfectă cu alte soluții Legrand, precum noile cabineteLCS3 și unitățile PDU (Power Distribution Units), care asigură o conectare optimă la rețeaua de distribuție.

Inovație în acțiune

Sistemul LCS3 integrează numeroase inovații caregaranteză performanța conectorilor de cupru,ce permitrate de transfer de până la 40 Gbps și suntPOE++ Ready.

În plus, LCS3 aduce soluții patentate Legrand, cum ar fi patch panel-urile modulare cu sistem inovator de clipsare rapidă Quick-Fix, casetele glisante și noul Smart Splicer – aparat desudură pentru fibră optică.

Despre Legrand

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

Bazându-se pe un program de CSR în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă are drept piloni principali achiziţiile şi inovația, care include lansarea constantă de produse cu valoare adăugată – incluzând Programul Eliot dedicat produselor conectate (Internet of Things).

Legrand a raportat vânzări de peste 5 miliarde de euro în 2016. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă a indicilor bursieri CAC 40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating, DJSI World, Vigeo Euronext Eurozone 120, Europe 120-France 20 şi World 120, Ethibel Sustainability Index Excellence.

În România, Grupul Legrand este prezent de peste 20 ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci, dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil.

www.legrand.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata