Lufthansa a anulat cursa Dusseldorf – Bucureşti şi retur, din cauza condiţiilor meteo

Cursa aeriană 3080/3081 Dusseldorf – Bucureşti – Dusseldorf, operată de compania Lufthansa, a fost anulată, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a informat, miercuri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Potrivit unui comunicat al CNAB, pe aeroporturile din Bucureşti, traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, iar unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

„Pe aeroporturile Capitalei sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare ale Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportului Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu sunt deschise şi operaţionale. Pe ambele aeroporturi se intervine constant cu utilaje proprii ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene”, se menţionează în comunicat.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata