Magazinul Bucuresti din centrul Capitalei va fi livrat integral la finalul lui 2019

Reconstructia Magazinului Bucuresti, fostul magazin universal amplasat la intersectia strazilor Lipscani si I.C. Bratianu din Capitala, va fi finalizata la finalul acestui an. Noua cladire va putea gazdui diverse concepte, de la spatii de retail si servicii la spatii de birouri, co-working si restaurante, arata compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania, desemnata ca agent exclusiv pentru inchirierea proiectului.

Viitorul Magazin Bucuresti va avea o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 3.150 mp, 6 etaje (6+P) si va dispune de peste 2.600 spatii de parcare aflate in vecinatate, in zonele Universitate, Intercontinental, Cocor si Unirii. In opinia Colliers International, magazinul Bucuresti poate deveni cel mai important proiect mixt din centrul Capitalei.

„Magazinul Bucuresti va fi mereu un punct de reper pentru piata imobiliara din Capitala. Astfel, reconsolidarea cladirii vine intr-un moment oportun. Orasul are nevoie de cladiri speciale si de reconditionarea monumentelor si ma bucur ca un astfel de proiect va fi disponibil potentialilor chiriasi care isi doresc un spatiu ultracentral, dar adaptat standardelor actuale”, a declarat Venera Munjev, senior associate retail agency in cadrul Colliers.

Magazinul Bucuresti este unul dintre cele mai importante monumente istorice din Capitala. Construit in doua faze, magazinul dateaza din perioada interbelica (1929-1939). De asemenea, el a fost unul dintre cele mai mari centre comerciale din oras. In prezent, cladirea este in proces de reconstructie si doar fatada va pastra aspectul initial, restul cladirii fiind adaptat unui proiect de clasa A.

sursa wall-street.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata