Magnatul Ioan Niculae aruncă nada în ape dulci

–  Omul de afaceri Ioan Niculae atacă piaţa pescuitului şi vrea şi o fabrică de conserve
–  În aceeaşi zi, omul de afaceri a înfiinţat şi o altă firmă care va administra o fermă de vaci pentru producţia de lactate

Pescuitul şi producţia de lactate sunt noile ţinte ale grupului agro-industrial „Interagro”, controlat de Ioan Niculae, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din ţara noastră, scrie Bursa.

În plină criză, grupul „Interagro” şi-a diversificat domeniul principal de activitate – producţia de cereale şi plante tehnice şi exportul de îngrăşăminte chimice fabricate în combinatele chimice proprii – prin înfiinţarea a două noi societăţi, în aceeaşi zi.
Prima – „Donau Fish”– a fost înfiinţată pe 15 iunie, în judeţul Teleorman, în satul Suhaia. Capitalul social al firmei este de 10.000 lei, iar domeniul principal de activitate este pescuitul în ape dulci.

„Vom avea şi activitatea de procesare şi vrem să fabricăm conserve de peşte”, a menţionat Ioan Niculae, adăugând că firma a fost înfiinţată în contextul în care grupul Interagro deţinea, de ani buni, mai multe lacuri în zonă, lângă Dunăre.

Citește și
1 Comentariu
  1. Mircea spune

    Sper sa se limiteze la a procesa pestele din propriile iazuri, sa nu inceapa si el, precum Raduta Bitner si altii sa concesioneze toata Delta dupa o reteta deja bine cunoscuta prin care unii mai egali decit altii devin stapini absoluti pe halci intregi din patrimoniul national. Exista la Jurilovca o fabrica nou nouta de conserve de peste a lui Bitner, care sta nefolosita din lipsa de materie prima, cred ca ar fi rentabil sa o cumpere si sa o mute pe baltile lui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata