Malaysia Airlines a redenumit un concurs pentru a nu ofensa opinia publică

Malaysia Airlines a anunțat joi, 4 septembrie, că ar fi redenumit concursul său online „My Ultimate Bucket List” din cauza criticilor aduse, informează DPA.

„Bucket List” („Lista găleții”) se referă la lucrurile pe care cineva dorește să le facă înainte de a muri. Malaysia Airlines a pierdut două avioane în acest an, unul în sudul Oceanului Indian și altul doborât în Ucraina, soldate cu un total de peste 500 de morți.

Malaysia Airlines a retras numele concursului desfășurat în Australia și Noua Zeelanda, deoarece se dovedește că ar fi nepotrivit în acest moment, se arată în comunicat. Compania aeriană a precizat că a luat această decizie pentru a nu ofensa pe nimeni.

Concursul oferă premii, inclusiv bilete spre Malaezia, pentru cel mai bun răspuns la întrebarea: „Ce și unde ați vrea să marcați pe ‘bucket list’-ul dumneavoastră și explicați de ce ?”

Concursul redenumit „Win an iPad or Malaysia Airlines flight to Malaysia” a început la 1 septembrie și se desfășoară până la 31 decembrie, informează DPA. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata