Malaysia Airlines va oferi pentru început 5.000 de dolari rudelor victimelor

Compania Malaysia Airlines a anunțat că le va oferi pentru început asistență financiară în sumă de 5.000 de dolari rudelor fiecăreia dintre cele 298 de persoane aflate la bordul avionului său prăbușit săptămâna trecută în estul Ucrainei, relatează DPA.

‘Au fost deja alocate fonduri în acest scop’, se precizează într-un comunicat al companiei. ‘Această asistență financiară nu va afecta compensațiile finale și nici dreptul legal al familiilor la acestea’, se adaugă în comunicat.

Malaysia Airlines mai subliniază că principala sa preocupare este de a avea grijă de apropiații celor care se aflau la bordul avionului său Boeing 777 despre care se bănuiește că a fost doborât de o rachetă.

‘Compania va susține familiile în această perioadă grea și le va asigura cazare la hotel, masă și asistență pentru transport’. În același timp, Malaysia Airlines a pus la dispoziția fiecărui membru de familie personal al său de specialitate ‘pentru a asigura sprijin emoțional și necesități de bază’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata