Mars lansează programul de 3 ani dedicat absolvenților ambițioși, oferindu-le șansa de a deveni membri în echipa sa de conducere

2

Mars – producătorul global de alimente și hrană pentru animale – le oferă absolvenților ambițioși, care aspiră la o carieră internațională în poziții de conducere, șansa de a cunoaște lumea afacerilor de top prin participarea la Mars Leadership Experience (MLE). MLE este un program destinat absolvenților, conceput pentru a stimula potențialul, pentru a dezvolta aptitudini și pentru a-ți oferi oportunități ce vor da startul carierei tale. După trei ani plini de provocări și responsabilități, proiecte unice și diferite poziții în mai multe piețe, absolvenții vor avea șansa de a ocupa unul dintre cele 250 de roluri de conducere din Mars.

Mars, o afacere de familie înființată în 1911, vede în fiecare candidat un potențial lider. De aceea, programul Mars Leadership Experience le oferă absolvenților șansa de a se implica imediat în activitatea companiei. Încă de la începutul programului, condidatului i se dau responsabilități uriașe, proiecte și roluri cu expunere atât pe plan local, cât și internațional.

Producătorul global caută viitorii membri ai echipei sale de conducere și se așteaptă ca participanții să se implice pe deplin în procesul de luare a deciziilor și să găsească modalități prin care Asociații, așa cum Mars îi numește pe angajații săi, să lucreze mai inteligent și să fie mereu peste concurență. Acest lucru este ceea ce diferențiază Mars Leadership Experience de alte programe postuniversitare, dar, în același timp, îl face să fie o provocare extraordinară. Cu toate acestea, candidatul nu va fi singur. Pe lângă alți membri ai echipei care să-l susțină, va avea și un mentor – un senior manager- și un amic – un absolvent care a ocupat recent aceeași poziție.

Absolventul începe programul de trei ani în Praga, unde va petrece primul an. Ulterior, după finalizarea cu succes a acestei etape, va avea oportunitatea de a se mută pe o altă piață, având sprijinul deplin al companiei atât cu relocarea, cât și cu acomodarea. Programul este conceput în întregime astfel încât absolventul să aibă experiență nu doar pe piețe diferite, ci și în diverse funcții, echipe, țări și produse, pe măsură ce activează în diferite țări din cadrul departamentului Multisales. După terminarea programului, absolventul se transferă într-o poziție permanentă, iar decizia asupra locului unde va dori să-și desfășoare activitatea îi aparține aproape în totalitate.

Pentru a aplica cu succes la program, dar și pentru reușita în următorii ani, absolventul trebuie să fie gata să-și asume responsabilități cu consecințe reale, să fie motivat și ambițios. De asemenea, el trebuie să fie un bun comunicator, dispus să împărtășească idei noi și modalități prin care pot fi puse în practică, dar și să asculte ideile celorlalți Asociați. Mars se mândrește cu faptul că este o afacere de familie, care acordă o importanță deosebită construirii relațiilor, motiv pentru care compania caută pe cineva capabil să creeze o cultură colaborativă în jurul său și să fie proactiv.

Primul pas pentru a lua parte la experianța de trei ani Mars Leadership Experience este înregistrarea. Îți poți crea un cont pentru a aplica la program aici, până la finalul lunii martie. Va trebui să completezi un formular care ne va ajuta să te cunoaștem mai bine și prin care să ne prezinți realizările educaționale și obiectivele tale de viitor. Apoi, vei fi invitat să răspunzi unui test online, conceput pentru a evalua abilitățile de gândire numerică și logică verbală. Următorul pas este interviul video online și mai apoi un interviu Skype, față în față. Pasul final este o deplasare într-un centru de evaluare, unde te vei întâlni cu Asociații Mars și vei participa atât la activități individuale, cât și de grup.

Programul Mars Leadership Experience ți-a captat interesul, însă vrei să descoperi și alte oportunități? Mars oferă și un alt program, numit Mars Finance Leadership Experience, care nu este momentan disponibil în Praga.  Există, de asemenea, Mars Internship Experience, programul de 3 luni dedicat studenților, cu orar de lucru flexibil, care îți va permite să îți creezi rolul potrivit, povestindu-ne despre aspirațiile și interesele tale profesionale, în timp ce noi îți găsim rolul care ți se potrivește cel mai bine.

Mars sprijină cu mândrie egalitatea de gen, echilibrul dintre viața profesională și cea privată și dezvoltarea personală de-a lungul întregii cariere. Nu este neobișnuit ca absolvenții care își încep cariera la Mars să devină membri ai echipei de conducere. Compania oferă multiple beneficii Asociaților săi și este considerată un angajator de prim rang. A fost numită în mod repetat unul dintre cele mai bune locuri de muncă multinaționale din Europa în cadrul competiției Great Place to Work.

Mars se mândrește cu faptul că este jucător global, concentrat atât pe inovare, precum și pe sustenabilitate. În septembrie 2017, Mars a lansat o investiție de aproximativ 1 miliard de dolari prin planul Sustainable in a Generation, care include mai multe angajamente foarte ambițioase, în conformitate cu Obiectivele ONU pentru Dezvoltare Durabilă. Activitățile principale ale planului cuprind reducerea impactului asupra mediului, ameliorarea condițiilor de muncă pentru un milion de oameni din lanțul său valoric și susținerea a miliarde de oameni și a animalelor lor de companie pentru a duce o viață mai sănătoasă și mai fericită, avansând știința, inovația și marketingul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata