Microsoft plăteşte 10.000 de dolari unei femei după ce Windows 10 i-a făcut laptopul inutilizabil

Compania Microsoft a fost de acord să plătească unei femei din California suma de 10.000 de dolari după ce instalarea versiunii Windows 10 i-a afectat acesteia funcţionarea laptopului, scrie UPI.com.

Teri Goldstein, care conduce o agenţie de turism, a dat în judecată gigantul informatic după ce în urma procesului de instalare automată a versiunii de Windows 10 laptopul său a devenit inutilizabil.

Femeia susţine că instalarea noii versiuni de Windows s-a făcut fără acceptul său şi i-a cauzat multe pierderi financiare pe oră pentru firma sa, precum şi imposibilitatea de a folosi laptopul. Teri Goldstein a câştigat procesul şi, după o încercare de a face apel la decizia pronunţată iniţial de instanţă, Microsoft a hotărât că este mai bine să plătească femeii suma de 10.000 de dolari.

Odată cu lansarea noii versiuni de Windows 10, compania americană a introdus un sistem de avertizare printr-o fereastră care apare în partea dreapta jos a ecranului calculatorului, prin care utilizatorii sistemelor de operare Windows 7 sau 8 pot opta pentru instalarea gratuită a noii versiuni sau pot alege să blocheze instalarea noii versiuni a sistemului de operare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: techpowerup.com

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata