Nintendo, solicitat să dea numele lui Robin Williams unuia din personajele seriei de jocuri Zelda

Aproape 110.000 de fani ai lui Robin Williams au solicitat pe internet companiei Nintendo să dea unuia din personajele seriei de jocuri Zelda numele actorului lor preferat, căruia îi plăcea în mod deosebit acest joc, relatează luni AFP, citând firma niponă.

O cerere online în acest sens, semnată de 108.239 de persoane, până la luni la prânz, a făcut făcută în semn de omagiu pentru actorul mort săptămâna trecută, care era cunoscut ca mare iubitor al seriei de jocuri ‘The Legend of Zelda’. Lui Robin Williams, care a apărut în câteva reclame ale Nintendo, îi plăcea atât de mult jocul încât și-a botezat fiica Zelda.

‘Robin Williams era iubit la Nintendo. Ne bucură valul de susținere din partea jucătorilor și înțelegem dorința fanilor de a-l onora într-un viitor joc’, se arată într-un comunicat difuzat vineri de filiala americană a grupului japonez. Aceasta nu a precizat ce ar putea face, dar a promis să păstreze vie amintirea actorului.

Una din cele mai strălucitoare și respectate vedete de la Hollywood, Robin Williams s-a sinucis lunea trecută, moartea sa producând o vie emoție în lumea întreagă. Suferea de o gravă depresie și avea un început de Parkinson. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata