O companie din Israel va importa autoturisme Chery în România

19

Compania israeliana Shlomo Sixt a obtinut autorizatia necesara pentru a importa si comercializa pe piata din România autoturisme produse de firma chineza Chery, informeaza publicatia Globes din Israel.

Autorizatia a fost acordata la 6 luni dupa ce Shlomo Sixt a obtinut franciza si dupa ce Chery a finalizat procedurile necesare pentru a respecta standardele de emisii EU4 in vigoare pentru autovehiculele vândute in România. Standardele de emisii EU4 vor ramâne in vigoare inca doi ani in România, perioada in care Chery ar urma sa prezinte o noua gama de autoturisme care sa respecte si viitoarele norme mai stricte EU5.

Gratie unui acord de parteneriat semnat la fine le lunii iulie, Shlomo S ixt New Kopel a devenit primul importator de autoturisme Chery intr-o tara membra a Uniunii Europene. Compania israeliana va comercializa modelul sedan Chery A5 si mode lul SUV compact Tiggo. New Kopel, companie controlata de grupul israelian Schlomo, a intrat pe piata din România in anul 2005 prin preluarea Union Motors iar in luna mai 2006 o obtinut licenta Sixt companie germana de inchieriri auto pentru România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata