Percheziţii într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de circa 600.000 lei în dauna Complexului Energetic Oltenia

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj au efectuat, luni dimineața, 12 octombrie, patru percheziții pe raza orașelor Târgu Jiu, Turceni și Filiași, județul Dolj, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 600.000 de lei în dauna Complexului Energetic Oltenia (CEO), se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Potrivit sursei citate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat patru percheziții pe raza orașelor Târgu Jiu, Turceni și Filiași, județul Dolj, la locuințele a patru persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de delapidare și complicitate la delapidare.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2014 — aprilie 2015, din gestiunea Sucursalei Energetice Turceni a fost sustrasă țeavă de alamă, producându-se un prejudiciu de aproximativ 600.000 de lei. Cei vizați vor fi conduși pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în urma probatoriului administrat urmând a fi dispuse măsurile procedural penale care se impun”, se mai precizează în comunicatul de presă.

Suportul de specialitate este asigurat de Serviciul Operațiuni Speciale Craiova și de Compartimentul Operațiuni Speciale Gorj. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata