Președintele CA al ROMATSA, Marcel Pârvu, a demisionat

14

Președintele Consiliului de Administrație al ROMATSA, Marcel Pârvu, și-a dat miercuri demisia din această funcție, a anunțat directorul general al companiei, Ion-Aurel Stanciu.

‘În cursul zilei de azi (miercuri — n. r.) am primit o notificare din partea domnului Pârvu Marcel, ales președinte al Consiliului de Administrație al ROMATSA în ședința din 31 martie, prin care ne aduce la cunoștință demisia lui din funcția de președinte al CA ROMATSA. Domnul Marcel Pârvu rămâne membru provizoriu în CA’, a precizat Stanciu.

Demisia lui Marcel Pârvu vine în contextul în care controlorii de trafic aerian s-au aflat miercuri în grevă de avertisment, timp de două ore, între 11,00 și 13,00, cauzele fiind neîncheierea Contractului Colectiv de Muncă, dar și nerezolvarea unui număr de 14 revendicări ale sindicatelor

Potrivit liderului Sindicatului Controlorilor de Trafic Aerian (ATCOR), Gabriel Tudorache, controlorii de trafic aerian au asigurat în prima oră de grevă de avertisment 33% din trafic, iar în cea de-a doua oră, la solicitarea Eurocontrol, în jur de 52% din traficul care trebuia să aibă loc orele 12,00 și 13,00. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata