Primele maşini chinezeşti marca Chery au ajuns în România

Primele 24 de maşini marca Chery au ajuns în România prin intermediul diviziei China Car Import SRL, a anunţat miercuri, 21 iulie, într-un comunicat de presă, New Kopel Group, singura companie care oferă, în acelaşi timp, servicii de leasing operaţional pe plan local.

Potrivit sursei citate, China Car Import SRL a importat din China primele 24 de maşini Chery, modelele M11 Sedan, M11 Hatchback şi SUV-ul Chery, Tiggo, acestea urmând să fie folosite timp de câteva luni de Sixt, divizia de rent-a-car a Grupului.

Chery, cel mai mare producător independent din China, a vândut, în zece ani de producţie, peste un milion de maşini în întreaga lume, fiind pe cale să devină o prezenţă foarte puternică pe piaţa europeană, în general, şi pe piaţa din România, în special.

New Kopel, singura companie prezentă pe piaţa din România care oferă, în acelaşi timp, servicii de leasing operaţional şi rent-a-car, a fost înfiinţată în anul 2005.

Grupul deţine, în exclusivitate, licenţa SIXT Rent a Car şi este unul dintre cei mai puternici furnizori internaţionali de servicii de închiriere maşini, prin cele 3.500 de locaţii deschise în 100 de ţări din întreaga lume.

Recent, Grupul a anunţat preluarea dealership-ului Dacia şi Renault a IPSO SRL din nordul Capitalei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata