Producătorul de ceai Tetley a asigurat limba degustătorului şef pentru 1,5 milioane de dolari

Producătorul britanic de ceai Tetley a decis să asigure limba degustătorului său șef, Sebastian Michaelis, pentru un milion de lire sterline (1,5 milioane de dolari), informează cotidianul britanic Mirror, preluat de CNBC.

Potrivit tabloidului britanic, asigurarea limbii lui Sebastian Michaelis este destinată să o protejeze împotriva unei afecțiuni neașteptate a papilelor gustative. Polița de asigurare a lui Sebastian Michaelis este mai mare decât cea de 757.000 de lire sterline destinată protejării degetului mijlociu al lui Keith Richards, chitaristul de la Rolling Stones.

Sebastian Michaelis, 32 de ani, s-a alăturat Tetley în urmă cu nouă ani și în prezent poate distinge între 1.500 de varietăți de ceai în 15 secunde. Tetley, deținută de grupul indian Tata Tea, are șapte experți în ceai însă doar Sebastian Michaelis a fost asigurat împotriva unor eventuale afecțiuni ale limbii sale.

Marca de ceai Tetley, lansată în anul 1837, este un amestec de mai multe soiuri de ceai din întreaga lume. Sebastian Michaelis este responsabil ca fiecare plic de ceai Tetley să aibă același gust. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: tetley.co.uk

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata