Renault va lansa în India, în 2015, o maşină mai ieftină de 5.000 de euro

Președintele grupului auto francez Renault, Carlos Ghosn, a anunțat marți lansarea în India, în 2015, a unui autoturism la preț redus, mai ieftin de 5.000 de euro (circa 6.750 dolari), care, ulterior, va fi comercializat și în alte țări emergente, informează agenția EFE.

Acest autoturism de început de gamă va fi asamblat în India, în principal pentru piața locală, dar, ulterior, Renault, cu partenerul său Nissan, intenționează să îl lanseze și în America Latină, Rusia și sud-estul Asiei, a explicat Ghosn într-o conferință privind mașina viitorului, la Automobil Club din Franța.

Președintele Renault a justificat lansarea acestui nou model prin faptul că ‘mașina este încă un produs foarte scump’ în multe țări în curs de dezvoltare și prin faptul că accesul la mobilitate este unul dintre scopurile industriei auto.

Ghosn a subliniat că este ‘mândru’ de faptul că grupul condus de el va vinde autoturisme ieftine și, în acest sens, a reamintit că marca Dacia a grupului Renault a înregistrat cel mai mare progres în Europa, în 2014. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata