Robert Turcescu a demisionat de la Realitatea Media şi Realitatea FM

Robert Turcescu a anunţat luni (16 august 2010) pe contul său de socializare, că şi-a dat demisia de la „Realitatea Media” şi renunţă şi la şefia postului Realitatea FM.

„Da, azi, odată cu apariţia acestor rânduri, anunţ public că plec din Realitatea Media privind fără mânie înapoi, deşi se poartă de ani buni scandalul public şi aruncatul cu lături”, scrie Robert Turcescu, într-o postare de luni pe blogul personal. El spune că se desparte cu „greu de foştii săi colegi de la Realitatea FM”, dar întotdeauna în viaţă există „o nouă intersecţie”.

Robert Turcescu susţine că nu ştie unde va merge mai departe, dar apreciază că era „momentul pentru o nouă provocare”. „Pentru mine a sosit vremea să deschid un alt capitol. Nu-mi fac iluzii şi nici planuri în care să încapă cuvinte precum ‘mai bine’ sau ‘mai rău’. Dar simt de ceva vreme că e momentul pentru o nouă provocare pe care înţeleg să mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare.

Nu ştiu, acum, când scriu aceste rânduri, încotro mă îndrept şi nici care sunt provocările viitorului imediat”, mai spune Robert Turcescu, în postarea de pe blog. Turcescu regretă „colectivul minunat” de la Realitatea şi „priveşte înapoi fără mânie”, dar acuză lipsa de solidaritate a ziariştilor mai mult decât pe moguli.

Citește și
3 Comentarii
 1. bogdan spune

  suntem satui de tine si de figurile tale…esti un mare actor

 2. florescu spune

  vaya con dios…poate te alaturi d-nei Teo Trandafir…ai vrea tu nebunule…hahha

 3. Cernatescu T spune

  Bravo Dle Turcescu. Nu stiu cat de buni erau colegii dela Realitatea dar dumneata nu puteai sa joci cum iti dicta Vantu sau Tatulici. Am vazut de n ori cat de stingherit erai cand ii ascultai pe asa zisii colegi extraordinari.
  Sper ca te vei duce la TVR unde sa te mai putem asculta.
  Felicitari si speram sa te auzim cit mai curind.Ziaristi ca dumneata nu se gasesc la tot pasul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata