Ryanair lansează o nouă platformă de rezervări pentru erasmus student network

ZBORURI LA PREȚ REDUS&BENEFICII DE CĂLĂTORIE PENTRU STUDENȚII ERASMUS

Ryanair,compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi, 17 august, a lansat o nouă platformă de rezervări dedicată, în colaborare cu Erasmus Student Network, oferindu-le studenților Erasmus tarife reduse, bagaje gratuite și oferte de călătorie personalizate.

Prezentat ca parte a programului “Always Getting Better” Anul 4, acest parteneriat oferă studenților Erasmus un portal de rezervări dedicat ESN, unde aceștia pot benefia de:

  • 15%reducere la zboruri pe pagina web Ryanair.com
  • Un bagaj înregistrat gratuit pentru fiecare zbor rezervat
  • Oferte de călătorie săptămânale ce permit studenților Erasmus să se deplaseze mai ușor în Europa
  • Oferte personalizate în timpul călătoriilor, pe aplicația pentru mobil
  • Un forum comunitar pentru distribuirea sugestiilor & sfaturilor de călătorie ce va fi lansat curând

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Suntemîncântațisălansămnouanoastrăplatformă Erasmus Student Network,oferindu-le studenților de universități din întreagaEuropăo gamă de oferte de zbor exclusive, bagajegratuiteșireduceripersonalizate care săli se potriveascăbugetului. Oricare student Erasmus, posesor al unui ESNcard valid, se poate înregistra prin intermediul “MyRyanair” pentru a economisi și mai mult atunci când călătorește cu cea mai mare companie aeriană a Europei, cu cea mai extinsă rețea de rute și cele mai mici tarife.”

João Pinto, Președintele Erasmus Student Network, a declarat:

“Suntemîncântațisăvedemlansatăaceastăplatformă de rezervări, oferindu-le atât de multeoportunități de călătoriestudenților Erasmus. Această colaborare schimbă jocul pentru tinerii doritori de ducă și care vor să descopere Europa în perioada schimburilor din străinătate. Suntem nerăbdători să vedem toți acești studenți beneficiind de reduceri și oferte speciale care să le facă experiența nu doar convenabilă, dar și plăcută.”

Pentru mai multe detalii accesați Ryanair.com/ie/en/plan-trip/explore/Erasmus

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata