Samsung lansează un telefon cu touch screen

Samsung Electronics lansează telefonul Samsung Champ special creat pentru utilizatorii care îşi doresc un telefon mobil touch screen cu funcţii îmbunătăţiţe şi la un preţ accesibil. Telefonul va fi lansat în Africa, Orientul Mijlociu, America Latină, Asia şi Europa începând cu luna iunie 2010.

Telefonul este destinat tinerilor care îşi doresc telefoane cu funcţii inedite şi un design accesibil. Dispozitivul are o forma curbată, ergonomică, şi este disponibil în mai multe culori: negru intens, maron espresso, roz deschis sau alb perlat. Samsung Champ are un meniu simplu, adaptat ecranului micşorat, cu opţiuni pentru ceas, calendar, radio, jocuri.

Telefonul dispune şi de efecte sonore 3D, un dublu difuzor şi baterie care rezistă mult timp. Acesta este prevăzut cu Bluetooth, un card micro SD şi un set de căşti şi un adaptor de voiaj. Odată cu lansarea noului model, Samsung vizează reafirmarea ca lider de piaţă în materie de telefoane mobile cu touch screen, conform declaraţiilor lui Younghee Lee, Vice Preşedintele Mobile Marketing, Samsung Electronics.

Compania coreeană este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări de aproximativ 116,7 miliarde USD în anul 2009. Compania are sedii în 65 de ţări, fiind alcătuită din opt divizii principale de afaceri şi a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piaţa de profil.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata