Satu Mare: Cea mai mare fabrică din judeţ angajează încă 500 de persoane

Cea mai mare fabrică din județul Satu Mare, Dräxlmaier, a depășit cifra de 7.000 de angajați și urmează să mai scoată la concurs 500 de posturi până la finalul anului, a anunțat joi, conducerea companiei, într-un comunicat de presă.

„Dräxlmaier Satu Mare va scoate la concurs, până la finalul anului, 500 de posturi de montatori subansamble și maiștri în producție. Principalele responsabilități sunt realizarea producției de cablaje electrice, pentru prima categorie, și inițierea, școlarizarea subordonaților, supravegherea funcționării instalațiilor și organizarea procesului de lucru, pentru cea de-a doua categorie. CV-urile se pot depune la sediul unității de producție”, precizează sursa citată.

Grupul Dräxlmaier și-a început activitatea în România în anul 1993, prin fabrica din Pitești, iar în prezent are peste 15.000 de angajați în cele cinci arii de producție care sunt, de asemenea, și centre de dezvoltare: Satu Mare, Pitești, Timișoara, Hunedoara și Brașov. Grupul Dräxlmaier este unul dintre cei mai mari angajatori din economia locală și livrează produse și servicii, din România, producătorilor de automobile din întreaga lume.

Grupul Dräxlmaier, fondat în 1958, cu sediul în Germania, furnizează celor mai importanți producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase și componente electrice și electronice. Dräxlmaier are peste 50.000 de angajați în mai mult de 60 de fabrici în peste 20 de țări. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata