Skin distribuie toată gama de monitoare Philips

Philips a semnat un parteneriat strategic cu importatorul autohton Skin, care devine incepând cu 27 iulie 2009 si distribuitor al intregii game de monitoare a producatorului olandez, informeaza un comunicat Skin.

“Suntem bucurosi ca am semnat acest parteneriat cu Skin pentru ca piata româneasca de monitoare avea nevoie de impulsul oferit de Philips, unul dintre cei mai importanti producatori la nivel mondial”, a afirmat reprezentantul diviziei de monitoare Philips pentru România, Cristian Bucur.

Monitoarele Philips introduc pentru intâia oara in România tehnologia Lightframe, care imbunatateste concentrarea utilizatorului prin iluminarea ramei monitorului cu lumina albastra.

O alta tehnologie inovativa, PowerSensor, se bazeaza pe un senzor integrat care determina prezenta utilizatorului si reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleaca de lânga birou, reducând astfel costurile de energie cu pâna la 50% si prelungind perioada de viata a monitorului.

Noile modelele din gama de monitoare Philips vor putea fi achizitionate incepând cu 1 august de la cei peste 1.500 parteneri Skin din toata tara, precum si de la cele mai importante hypermarket-uri si electroshop-uri din România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata