Şova: Lukoil să plătească taxele datorate şi să respecte legea

Purtătorul de cuvânt al PSD Dan Șova a declarat joi că Lukoil trebuie să plătească statului român taxele datorate și să respecte legea, afirmând că președintele Traian Băsescu acoperă prin scandal relația sa cu această companie rusească.

„Mesajul transmis de Guvern este foarte clar: Lukoil trebuie să plătească statului român taxele datorate și trebuie să respecte legea. În același timp, este de datoria Executivului să fie preocupat de stabilitatea locurilor de muncă din România și de situația angajaților de la rafinăria din județul Prahova. Din păcate, Traian Băsescu a transformat tot acest caz într-o temă de campanie electorală pentru a-și promova propria agendă.

Președintele încearcă din răsputeri să pună bețe în roate Guvernului”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, într-un comunicat de presă.

Șova este de părere că Traian Băsescu a ‘inflamat’ subiectul Lukoil cu scopul de a ascunde ‘cu o perdea de injurii relația sa cu această companie rusească, un sponsor foarte important al campaniei sale din 2009’.

Banii rusești au ajuns la campania domnului Băsescu, iar acum președintele nu știe cum să acopere acest lucru”, a completat Dan Șova. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata