TAROM introduce cursa Iaşi – Milano (Bergamo), din 4 iunie

TAROM va opera, din 4 iunie, zboruri directe între Iaşi şi Milano (Bergamo), la preţuri începând de la 120 de euro pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse.

Zborurile sunt programate în zilele de miercuri şi vineri, cu plecare la ora 6,20 din Iaşi şi sosire la 7,55 la Milano (Bergamo), respectiv plecare la 8,45 din Milano (Bergamo) şi sosire la 12,15 la Iaşi.

„Anul 2014 a adus veşti foarte bune pentru locuitorii din zona Iaşiului: pe lângă noua cursă Iaşi – Tel Aviv, TAROM introduce şi cursa Iaşi – Milano (Bergamo), având două frecvenţe pe săptămână. Cursele către şi din Milano vor fi efectuate cu aeronave de tip Boeing 737. Credem că noul zbor direct va consolida legătura dintre cele două oraşe şi va creşte traficul de afaceri şi cel turistic’, a declarat directorul general al TAROM, Christian Heinzmann.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Din iunie 2010, este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA). (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata