TAROM oferă bilete de 9 euro pe rutele Cairo şi Istanbul

9 euro este pretul pe care TAROM il percepe promotional pentru calatoriile pe rutele Cairo si Istanbul, se arata intr-un comunicat primit vineri (13 noiembrie 2009) de la compania aeriana.

Oferta “Maratonul de Iarna” a TAROM continua cu destinatiile Cairo si Istanbul, pentru care, de sâmbata, 14 noiembrie, pâna pe 29 noiembrie se pun in vânzare bilete dus-intors la numai 9 EURO (plus taxe de aeroport). Pretul acelorasi bilete, cu taxele incluse, achizitionate la tarif obisnuit este de 87 de euro pentru Bucuresti – Istanbul si 98 de euro pentru Bucuresti – Cairo.

Biletele dus-intors pe aceste destinatii, cumparate in perioada 14 noiembrie – 29 noiembrie, pot fi utilizate (plecare din Bucuresti) in perioada 23 – 29 noiembrie 2009.
TAROM opereaza 13 zboruri pe saptamâna pe ruta Bucuresti – Istanbul – Bucuresti si patru zboruri zilnice pe ruta Bucuresti – Cairo – Bucuresti. Din programul promotional “Maratonul de iarna” au mai facut parte, tot pentru perioade de 15 zile, si rutele Bucuresti – Budapesta, Bucuresti – Salonic, Bucuresti – Atena, Bucuresti – Roma, Bucuresti – Venetia, Bucuresti Sofia, Bucuresti – Lyon si Bucuresti – Zurich.

În total, “Maratonul de Iarna” va cuprinde 84 de zboruri TAROM catre 14 destinatii externe, in sase saptamâni, timp in care vor fi puse in vânzare aproximativ 800 de bilete la tariful de 9 EURO (plus taxe de aeroport). Numarul biletelor disponibile in cadrul acestei promotii poate varia, in functie de locurile disponibile si incarcatura curselor. Biletele dus-intors au o perioada de sedere de minim 3 zile si maxim 14 zile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata