Telesport va transmite meciul lui Lucian Bute

Canalul de televiziune Telesport şi Dolce TV vor transmite duminică (18 aprilie 2010) dimineaţa, de la ora 05,00, în direct, meciul în care boxerul român Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, îşi pune în joc pentru a cincea oară titlul mondial, în faţa columbianului Edison Miranda, într-un meci programat pe durata a 12 reprize la Centre Bell din Montreal.

Lucian Bute, 30 de ani, este neînvins în cariera de profesionist, cu 25 de victorii, dintre care 20 înainte de limită, în timp ce Edison Miranda, 29 ani, numără 33 victorii (29 prin KO) şi 4 înfrângeri.
În ultimul său meci, Bute l-a învins pe Librado Andrade prin KO în repriza a 4-a (28 noiembrie), în timp ce Miranda a câştigat prin KO în prima repriză la mexicanul Francisco Sierra (22 octombrie).

Arbitru de ring la meci este americanul Ernie Sharif, iar gala va începe la Centre Bell din Montreal de la ora 22,00 (duminică, ora 5,00 în România). Meciul este transmis în direct şi de Radio România Actualităţi. Miranda este al treilea columbian pe care îl va înfrunta Lucian Bute în ring după Fulgencio Zuniga (13 martie 2009) şi Alejandro Berrio (19 octombrie 2007). Ambii pugilişti au trecut cu bine proba cântarului.

Citește și
1 Comentariu
  1. delkin spune

    TS ca o mizerie ce e, nu a mai transmis meciul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata