Teodor Gavriş, director la CFR Călători, şi omul de afaceri Călin Mitică, vizaţi de ancheta DNA

Teodor Gavriș, director în cadrul SNTFC „CFR Călători” SA, și omul de afaceri clujean Călin Mitică sunt vizați de ancheta DNA în care au loc percheziții marți dimineață, au declarat  surse judiciare.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează marți dimineață percheziții la CFR Călători București într-o cauză ce vizează suspiciuni de corupție comise în perioada 2012-2014, au adăugat sursele citate.

Potrivit acestora, au loc percheziții la SC Transferoviar Călători Cluj — Punct de lucru București și SNTFC CFR Călători din Capitală.

„Procurorii DNA — Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2012-2014. În cursul dimineții, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 locații situate în mun. București și în județele Cluj, Ilfov, Galați, din care două la sediile unor instituții publice iar restul la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat transmis marți de DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata