Un tren aparţinând operatorului privat Regiotrans a deraiat marţi după-amiază

Un tren aparținând operatorului privat Regiotrans a deraiat marți după-amiază, în jurul orei 17,00, în zona unui podeț unde s-a produs o viitură, între stațiile Bascov – Vâlcele, informează CFR SA.

‘Echipele de intervenție se deplasează la fața locului pentru a constata cauzele care au dus la producerea deraierii și a întreprinde măsurile necesare pentru reluarea circulației’, se precizează în comunicatul citat.

Râurile Gilort, Lotru și Olteț, aflate pe raza a trei județe din zona Olteniei, sunt vizate de o avertizare Cod Roșu de inundații, emisă, marți, de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor /INHGA/, valabilă până la ora 23,00.

În plus, Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis, marți, o nouă atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabilă până la ora 22,00, în opt județe.

Conform meteorologilor, între orele 10,00 — 22,00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată la nivel local, îndeosebi în Oltenia, Muntenia și Transilvania, precum și în zonele montane.  (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata