Vehiculele reparate de Toyota în SUA ridică în continuare probleme

9

Vehicule rechemate de Toyota la liniile de producţie în SUA şi reparate de concesionarii constructorului prezintă în continuare probleme, potrivit noilor plângeri transmise de conducătorii auto Agenţiei de securitate rutieră americană (NHTSA), citate de AFP.

„NHTSA a început deja să-i contacteze pe consumatori cu privire la aceste plângeri pentru a intra în fondul problemei şi a ne asigura că Toyota face totul pentru ca aceste vehicule să devină sigure”, a indicat – miercuri – directorul David Strickland, într-un comunicat remis presei.

Astfel, agenţia a identificat „10 acuzaţii de accelerare involuntară, produsă ulterior reparării vehiculelor Toyota şi continuă să treacă în revistă plângerile primite”, l-a completat o purtătoare de cuvânt a NHTSA.
Toyota a chemat circa nouă milioane de vehicule în lume, dintre care şase milioane în SUA, din cauza problemelor de accelerare involuntară în special, şi în mai mică măsură a frânelor deficitare la unele vehicule hibride. Constructorul japonez, numărul unu mondial, a reparat deja un milion de maşini în SUA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata