Wizz Air introduce din octombrie zboruri spre Basel şi Nuremberg, la preţuri ce pornesc de la 129 de lei

Transportatorul aerian Wizz Air anunță introducerea, din luna octombrie, a trei noi rute – București – Basel, București – Nuremberg și Cluj-Napoca – Nuremberg, la prețuri ce pornesc de la 129 de lei, precum și creșterea frecvențelor săptămânale pentru cele mai populare rute, respectiv București – Luton (Londra), de la 14 la 20 de zboruri, și Cluj-Napoca – Luton (Londra), de la șapte la nouă zboruri, a informat, miercuri, compania.

„Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță extinderea în România. Compania va opera, pentru prima dată, cu șapte aeronave din București, în timpul sezonului de iarnă. În plus față de aceste aceste evoluții pe piața locală, Wizz Air va adăuga și trei noi servicii: Cluj-Napoca — Nuremberg de la 1 octombrie, București — Basel (Elveția) și București — Nuremberg, de la sfârșitul aceleiași luni, toate cu o frecvență de două ori pe săptămână”, precizează compania.

Nuremberg, cea mai nouă destinație pe harta Wizz Air, al doilea oraș ca mărime din Bavaria și locul de origine al tradiționalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaților și al jucăriilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din București și Cluj-Napoca.

Zborul București — Nuremberg va fi operat în zilele de joi și duminică, cel din București spre Basel miercuri și duminică, la fel și Cluj-Napoca — Nuremberg.

Cu aceste trei noi servicii, Wizz Air oferă acum 84 de rute din România, către 40 de destinații.

‘Anunțul de astăzi subliniază angajamentul nostru față de România. Cu cele trei noi servicii punem acum la dispoziție 84 de rute internaționale din șapte aeroporturi din România. Noile zboruri către Nuremberg din București și Cluj-Napoca oferă oportunitatea perfectă pentru o scurtă vacanță la tarife cu adevărat accesibile, combinate cu o experiență de călătorie excelentă. Sperăm că noile noastre rute vor fi bine primite de către clienți și că vor avea efecte pozitive în aviație și turism, având în vedere tarifele mici disponibile către România’, a declarat Daniel de Carvalho, corporate communications manager Wizz Air.

În plus, compania anunță creșterea frecvențelor pe cele mai populare rute. Londra Luton este acum accesibilă cu nouă zboruri săptămânale din Cluj — Napoca și 20 de zboruri săptămânale din București. De asemenea, populara rută București-Malaga nu mai este cursă sezonieră și, datorită cererii, devine disponibilă pe durata întregului an.

Cu o săptămână în urmă, Wizz Air a inaugurat ruta Sibiu — Londra. Expansiunea puternică din România are potențialul să stimuleze piața muncii în domeniul aviației și al turismului, mai mulți vizitatori putând acum călători la tarife mici. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Baselcalatorii low-costNurembergWizz Air
Comentarii (0)
Adaugă comentariu