Wizz Air transferă temporar operaţiunile de la Aeroportul Cluj la Târgu Mureş

Wizz Air, operator aerian low fare – low cost, va reloca in perioada 3 – 7 octombrie operatiunile de pe aeroportul din Cluj- Napoca la Târgu Mures, din cauza reparatiilor de pe pista aeroportului clujean.

Potrivut unui comunicat al companiei, in perioada relocarii, 40 de zboruri vor fi operate de pe aeroportul din Târgu Mures. Orarul zborurilor nu va modificat, iar toate procedurile de check-in vor fi efectuate direct la aeroportul din Târgu Mures.
Pe data de 3 octombrie zborurile spre Venetia si Bologna/Forli vor decola de la Cluj-Napoca, iar cursele de intoarcere vor ateriza la Târgu Mures. Toate celelalte zboruri de pe 3 octombrie vor fi operate de la Târgu Mures.

Pe data de 7 octombrie cursele catre Londra si Dortmund vor decola de la Târgu Mures, iar zborurile de intoarcere vor ateriza la Cluj-Napoca. Toate celelalte zboruri de pe 4, 5 si 6 octombrie vor fi operate de la Târgu Mures. Pasagerii pot calatori de la Cluj-Napoca la Târgu Mures folosind trenul sau atocarul. Distanta dintre cele doua orase este de aproximativ 100 de kilometri.

Wizz Air a transportat peste 7 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa in prezent din 26 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 11 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina si Cehia. Cea de-a 11-a baza operationala a fost deschisa la Praga, pe 27 iunie 2009.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata