Brick România deschide la începutul anului viitor primul său magazin din vestul țării, la Satu Mare

Compania Brick România anunță că la începutul anului viitor va deschide primul său magazin din zona de vest a țării, la Satu Mare. Noul magazin Brick din Satu Mare va fi inaugurat pe 15 martie 2022 cu o investiție ce va ajunge la 4 milioane de euro și face parte din planurile de extindere ale retailerului dobrogean. Magazinul de la Satu Mare va avea 3.000 mp la interior, 95 de locuri de parcare, dar și spații de depozitare exterioară. Tot atunci, Brick România va lansa și noul site al companiei dezvoltat în parteneriat cu Orange Business Services, care va oferi clienților promoții, informații despre produse, prezentări, sfaturi utile, precum și vânzări online.

„Ne concentrăm eforturile pe extinderea magazinelor Brick în orașe importante din țară, dar și în zonele localităților mai mici prin centre regionale, precum și pe componenta digitală a business-ului nostru, prin care vom putea acoperi eficient livrările de produse. Aceste două direcții de business ne permit să creștem și să fim accesibili pentru o paletă și mai mare de public, cu obiectivul de a păstra prețuri corecte pentru clienții noștri”, spune Oana Nechita, Director Executiv Brick România.

În acest moment Brick România, primul brand românesc de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte DYI cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piață, înființat în 2002, derulează importante planuri de extindere a propriului lanț de magazine și își propune să deschidă câte trei magazine noi pe an. După deschiderea magazinului Satu Mare din martie 2022, Brick România plănuiește inaugurarea magazinul de la Oradea, în martie 2023, cu o suprafață de 10.000 mp în interior și peste 200 de locuri de parcare. Compania este în prezent activă pe piață cu magazine în Constanța, Mangalia, Giurgiu și punctul regional Ovidiu și se află în negocieri pentru extindere în orașe din toată țara, dar și în București.

„Ne dorim să creștem organic și să avem o medie de trei deschideri noi pe an în perioada următoare. Primul inaugurat va fi magazinul din Satu Mare, în martie anul viitor, apoi lucrăm deja pentru magazinul din Oradea, pentru care suntem în faza de autorizare a lucrărilor și de modernizare a spaţiului. De asemenea, vizăm și alte orașe precum Braşov, Ploieşti, Bucureşti, Cluj sau Iaşi”, adaugă Viorel Dima, Director de Dezvoltare Brick România.

Totodată, compania anunță cooptarea în echipă a lui Radu Stamate în calitate de Director Zonal, responsabil de zona de centru a țării. Acesta are o experiență de 21 de ani în industria retail, lucrând pentru companii precum Coca-Cola, Selgros sau Kaufland. „Sunt bucuros să mă alătur echipei Brick România și să contribui la planurile de extindere ale unui brand 100% românesc. Piața de retail este una dinamică și cu foarte multe oportunități, pe care îmi doresc să le valorific alături de echipa Brick”, menționează Radu Stamate.

Brick România a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 116 milioane de lei, în creştere cu 7% faţă de cea din anul anterior, și un profit net în creștere, de 4,8 milioane de lei. Pentru anul 2021, compania estimează o creştere de 25-30%.

 

Despre Brick România

Compania Brick România este primul brand de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte DYI din țară, cu o tradiție de aproape 20 de ani pe piață dobrogeană. Înființat în anul 2002, magazinul Brick este un solid furnizor de produse universale folosite pentru construirea, întreținerea, amenajarea sau decorarea locuinței. Brick se adresează în special clienților persoane fizice, pentru proiecte de tip DYI, dar și dezvoltatorilor imobiliari pentru proiecte rezidențiale, oferind un portofoliu de 60.000 de articole din 15 domenii.

După magazinul Brick Constanța deschis în 2002, în ultimii trei ani alte trei noi magazine au fost inaugurate. Astfel, compania constănțeană Brick este prezentă din anul 2017 și pe piața din sudul litoralului prin magazinul Brick Mangalia, în anul 2019 compania a inaugurat magazinul Brick Giurgiu, iar în vara lui 2021 a fost deschis centrul regional Ovidiu. Pentru următorii ani, Brick România are în plan locații noi în Satu Mare, Oradea, Cluj sau București. În prezent, echipa Brick România numără aproximativ 300 de angajați, număr care va crește odată cu deschiderea noilor magazine.

Cu o politică de preţuri accesibile și reușind să mențină un raport excelent calitate-preț, echipa Brick și-a demonstrat angajamentul față de clienți, care au recompensat brandul cu fidelitatea lor, astfel că materialele cumpărate de la Brick sunt astăzi prezente în aproape fiecare casă din Constanța.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata