CEC Bank a lansat noul pachet de cont curent SMART – fără comisioane și cu dobândă 0,3% pe an

9

CEC Bank lansează pachetul de cont curent SMART – unul dintre cele mai avantajoase pachete de pe piață pentru operațiunile de zi cu zi ale persoanelor fizice.

Clienții pot beneficia de dobânzi similare celor de la conturile de economii pentru sumele de pe card. În cadrul pachetului SMART, CEC Bank bonifică cu o dobândă la vedere de 0,3% p.a. sumele disponibile pe card.

De asemenea, nu se percep comisioane la încasările în lei, pentru plățile intrabancare în lei și nici pentru retragerile de la ATM.

Comisionul lunar de administrare este ZERO pentru clienții care își încasează veniturile prin CEC Bank, iar în cazul în care rulajul creditor lunar este sub nivelul salariului minim net pe economie, valoarea comisionului de administrare este de 8,9 lei lunar.

Pentru că serviciile bancare sunt din ce în ce mai mult digitale, pachetul SMART oferă acces gratuit la Mobile Banking, Internet Banking, precum și alerte prin Info SMS pentru operațiunile cu cardul.

Pachetul SMART de la CEC Bank include acces la următoarele produse și servicii bancare pentru a putea realiza de oriunde operațiunile de zi cu zi: cont curent in lei, cont curent în euro, card de debit Mastercard sau Visa, cont de economii în lei, Internet Banking, Mobile Banking și alerte info SMS cont de card.

De asemenea, pentru plățile interbancare în lei realizate prin Internet Banking sau Mobile Banking, comisioanele sunt reduse cu 60%.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020.
Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata