Christian Bogaru, fondatorul societatii de avocatura Bogaru, Braun Noviello & Asociatii la Conferinta de Management a Riscului de Creditare

Fondatorul societatii de avocatura « Bogaru, Braun Noviello & Asociatii » dl. av. Christian Bogaru, a participat ca intervenient in cadrul celei de-a 8 a Conferinta de Management a Riscului de Creditare, organizata de ICAP ROMANIA, pe 23 mai 2017, la hotelul Marriott.

Moderatoarea Emma Zeicescu alaturi de Christian Bogaru i-a avut ca participanti la dezbaterea pe aceasta tema si pe Alina Cheles – CFO-ul societatii DSV Solutions, Global Transport and Logistic, Monica Costea – Consultant senior in vanzari ECEMEA Oracle, Liviu Dragan – CEO-ul societatii TotalSoft, lan Laufer – Secretar de Stat al Ministerului Mediului de Afaceri, Rudolf Vizental – CEO-ul societatii CITR.

Gestionarea riscului a suscitat un dialog interactiv intre participanti si reprezentantii asociatiilor de afaceri, institutiilor bancare, companiilor romanesti si multinationale, prezente la aceasta conferinta.

Dl. av. Christian Bogaru a intervenit in cursul acestei dezbateri legate de numeroasele provocari cu care se confrunta managementul riscului de astazi si a evidentiat tendinta de maturizare a pietii de afaceri prin modalitati noi de preventie juridica in structurarea financiara a afacerilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata