Concursul de machete de poduri şi ferme din lemn

23

În ziua de 22 noiembrie Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri din Bucureşti va organiza a V-a ediţie a „Concursului de machete de poduri şi ferme din lemn” – CADRE.

Evenimentul va avea loc la sediul Facultăţii, situată în complexul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, B-dul Lacul Tei nr. 122-124, Sector 2, între orele 9.30-16.00, şi va fi organizat împreună cu Asociaţia Studenţilor la Construcţii Bucureşti şi Asociaţia Profesională de Drumuri şi Poduri, Filiala Bucureşti.

Vor participa studenţi de la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri şi Facultatea de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole, dar şi de la alte universităţi din ţară: Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”, Universitatea Transilvania din Braşov şi Universitatea Politehnică din Timişoara. În acest an concursul a devenit internaţional, la el participând şi studenţi de la Universitatea Tehnică a Moldovei din Republica Moldova.

Machetele, realizate din lemn de balsa vor fi expuse începând cu data de 21 noiembrie 2019, în holul Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri, iar vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu ora 9.30 va avea loc concursul. Vor fi oferite premii pentru fiecare din cele două secţiuni ale concursului, poduri şi ferme de acoperiş.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata