CryptoDATA Tech lansează primul magazin CryptoDATA Concept Store și serviciul de battery sharing – Bank of Energy

Compania CryptoDATA Tech lansează sâmbătă, 10 aprilie, primul magazin –
CryptoDATA Concept Store deschis publicului larg, în care prezintă dispozitive smart
criptate și securizate total prin tehnologia Blockchain, dezvoltate integral în România. În
cadrul evenimentului va fi lansat și serviciul de “battery sharing” – Bank of Energy.

CryptoDATA CEO, Ovidiu Toma: Prin lansarea primului magazin din România în care
sunt prezentate dispozitive criptate prin tehnologia Blockchain, ne dorim să atragem atenția asupra importanței securizării transferului de informații, protecției datelor cu caracter personal și, de asemenea, ne propunem să educăm publicul larg despre importanța conceptului de “intimitate digitală” în mediul online. Misiunea CryptoDATA este de a transforma o tehnologie disponibilă exclusiv companiilor mari și instituțiilor guvernamentale într-o tehnologie accesibilă utilizatorului obișnuit prin dispozitivele criptate smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM. De asemenea, în cadrul acestui eveniment vom lansa și serviciul Bank of Energy, un serviciu inovator care aduce în România conceptul de “battery sharing”. Acest serviciu a fost dezvoltat
pentru a pune la dispoziția tuturor posibilitatea de a închiria acumulatori portabili dintr-o rețea formată din peste 250 de energomate.

Primul magazin fizic al companiei CryptoDATA va fi deschis publicului sâmbătă, 10 aprilie, în incinta centrului comercial Băneasa Shopping City, unde vor fi prezentate dispozitivele criptate și securizate integral prin tehnologia Blockchain, smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM.
Compania a inovat piața globală a securității cibernetice prin dezvoltarea celui mai puternic protocol de criptare, Voice Over Blockchain Protocol (VOBP), implementat în dispozitivele criptate și securizate dezvoltate în România.
Vizitatorii magazinului CryptoDATA Concept Store vor putea să:
● Descopere și să utilizeze dispozitivele criptate: smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul
BASM.
● Interacționeze cu experți în securitate cibernetică și telecomunicații criptate.
● Testeze aplicațiile securizate dezvoltate de către compania CryptoDATA (VAULT &
WISP).
● Beneficieze de oferte promoționale, valabile 30 de zile, pentru achiziționarea
dispozitivelor prezentate în cadrul evenimentului.
● Închirieze acumulatori portabili pentru dispozitivele electronice personale prin serviciul
Bank of Energy.

Bank of Energy este un serviciu în curs de implementare, dezvoltat de compania
CryptoDATA, care aduce în România conceptul de “battery sharing”. Acest serviciu inovator presupune închirierea de acumulatori portabili pentru încărcarea dispozitivelor electronice mobile.
Compania CryptoDATA va amplasa pe raza municipiului București o vastă rețea formată din peste 250 de energomate Bank of Energy. Astfel, locuitorii Capitalei vor putea beneficia de acest serviciu oricând, de la oricare dintre acestea. Detalii suplimentare despre acest serviciu sunt disponibile pe https://bankofenergy.ro/

CryptoDATA Tech este o companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligența artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata