Descoperă harta orașelor Star Taxi și bucură-te de călătorii rapide și comode

#TuristAcasă, în siguranță: City-break de weekend în România

Gândul unei mini-vacanțe de weekend prelungit cu prilejul zilei de 1 Mai sau al Sfintelor Paști este exact ce avem nevoie după o perioadă încărcată de responsabilități de la birou și din viața de zi cu zi. O plimbare prin oraș, pe la diverse obiective turistice, o vizită în cel mai mare parc, sau o excursie prin țară, pe meleagurile frumoase ale României, sunt doar câteva opțiuni pentru noi experiențe memorabile. Ca să te bucuri la maximum de astfel de momente, scapă de grija transportului urban, alegând să călătorești rapid, ușor și simplu cu Star Taxi, aplicația care redefinește standardele de pe piața de taximetrie națională.

Disponibilă gratuit în București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva, Star Taxi  îți oferă ocazia perfectă pentru a descoperi orașul în care locuiești sau te afli.

Toate călătoriile tale într-un singur loc

În dinamica zilnică a locuitorilor orașelor, soluția digitală oferită de Star Taxi a devenit indispensabilă pentru un serviciu public eficient, care rivalizează cu aplicațiile internaționale de ride-hailing și cu noile platforme de car & ride-sharing. Marele avantaj al Star Taxi este că nefiind asociată unei firme de taxi, aplicația permite comanda oricărei mașini afiliate sistemului, ceea ce elimină implicit limitarea potențială pentru clienți de a merge doar cu vehiculele unei anume companii. Așa că ai toată libertatea în a-ți alege șoferii și ai o gamă largă de opțiuni, cu peste 22,000 de conturi de șoferi înregistrate la nivel național. În plus, te bucuri de un proces intuitiv de comandă, ai comunicare directă în aplicație, posibilitate de feedback la finalul cursei, suport 24/7 și flexibilitate privind modalitatea de plată: cash sau card, direct din telefon.

 Prețuri accesibile pentru servicii de calitate

Cu Star Taxi, călătoriile devin o plăcere, scapi de grija parcării, ajungi repede la muzeul pe care voiai să-l vezi, la monumentul despre care ai citit online sau la restaurantul la care îți doreai de mult să mănânci.

Un alt avantaj al curselor într-unul dintre orașele Star Taxi este că reprezintă o variantă mult mai ieftină în comparație cu costurile închirierii unei mașini. În plus, la finalul fiecărei călătorii primești pe email un raport detaliat, astfel ai siguranța că ai plătit prețul corect, iar banii tăi au ajuns exact acolo unde trebuie. Poți alege să oferi și un bacșiș șoferului, dacă ți-au plăcut serviciile, și poți lăsa un rating, alături de comentarii privind cursa și experiența overall a călătoriei. Totodată, ai acces la toate informațiile privind călătoriile tale în secțiunea Istoricul călătoriei, fiind mai simplu ca niciodată să-ți urmărești cheltuielile de taxi.

Oricum ar fi și indiferent de scopul călătoriei tale, cu Star Taxi totul este gândit ca tu să te bucuri de moment. Așa că nu mai sta pe gânduri și descarcă aplicația din App Store, Google Play sau AppGallery.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata