EIT Forum Auto estimează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro pentru 2018

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial și unic importator Volvo Cars în România, estimează pentru anul în curs atingerea unei cifre de afaceri în valoare de 30.000.000 euro, cu 45%mai mult față de valoarea înregistrată în 2017. Astfel, compania își va menține trendul ascendent ca urmare a realizării financiare din 2017: o creștere de 25%față de 2016, în urma căreia a ajuns la o cifră de afaceri de 20.500.000 euro.

În calitate de reprezentant oficial Volvo Cars pe plan local, EIT Forum Auto a susținut creșterea vânzărilor auto pe plan local, cu 484 unități comercializate în 2017,în creștere cu 20% față de anul 2016. Cel mai bine vândute modele au fost XC60, cu 206 unități, dintre care 94 unități sunt reprezentate de noul model lansat în septembrie 2017 și cel mai mare SUV din gama XC90, cu 113 unități.

Dezvoltarea EIT Forum Auto pe parcursul întregului an s-a datorat în mare măsură lansării de noi modele, precum XC60 și V90 Cross Country, dar și a modelului XC90. Volvo se bucură de o popularitate în creștere, schimbările majore evidente la nivel de produs fiind principalul resort. Pentru anul 2018 ne dorim menținerea trendului ascedent șimizăm pe modelele deja cunoscute – SUV-urile XC60 și XC90, dar și pe noul Volvo XC40”, a declarat Mihai Dumitrescu, Director Marketing șiComunicare EIT Forum Auto.

EIT Forum Auto colaborează, în prezent, cu șase dealeri autorizați din București (2), Constanța, Cluj, Timișoara și Iași, peste 60% din volumul total al vânzărilor naționale de autoturisme Volvo derulându-se prin Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din România.

Aproape 20 ani de excelență suedeză pe piața auto din România

EIT Forum Auto a pus bazele și susține dezvoltarea rețelei Volvo Cars la nivel național, contribuind astfel activ la ridicarea standardului în ceea ce privește piața auto din România. Receptivă la preferințele și nevoile românilor în materie de experiență auto premium, compania a introdus odată cu modele auto recunoscute și premiate la nivel global standarde noi de Marcă:

  • Volvo XC40 – Mașina Anului 2018 în Europa

Noul Volvo XC40, SUV-ul de dimensiuni mici, a fost numită Mașina Anului 2018 în Europa cu ocazia deschiderii celei de-a 88-a ediții a Salonului Auto de la Geneva, Elveția.

  • Modelele XC90 și XC60 au fost numite SUV-ul Anului în America de Nord în ultimii doi ani.
  • Modelul XC40 a fost numit Mașina Anului conform prestigioasei publicații britanice ”What Car?”.
  • Volvo XC60 – Cea mai sigură mașină în 2017 conform Euro NCAP. Modelul XC60 al Volvo Cars a fost numit cel mai performant off-roader de mari dimensiuni și mașina cu cele mai bune performanțe generale în 2017 în cadrul celebrelor premii pentru siguranță Euro NCAP 2017 la secțiunea ”Cel mai bun în clasă”. XC60 a înregistrat un scor aproape perfect, cu 98% la categoria ”Adult Occupant” și în clasa mașinilor mari off-road a dovedit un avantaj clar la categoria ”Safety Assist” cu un scor de 95% – cu 20% mai mult decât cel mai apropiat competitor din clasă, întărind poziția Volvo Cars ca lider în siguranța auto. XC60 a câștigat și premiul UK’s 2017 Car Tech pentru ”Cea mai sigură mașină”, ”Cea mai bună tehnologie pentru siguranță” și ”Cea mai bună navigație prin satelit”. De asemenea, a fost ales SUV-ul premium al anului în cadrul premiilor UK’s Professional Driver 2017 Car of the Year.
  • XC90 a fost numit, în 2015, cel mai performant off-roader de mari dimensiuni și mașina cu cele mai bune performanțe generale în acel an.
  • Volvo V40 este un alt câștigător al edițiilor anterioare Euro NCAP, în clasa ”Small Family”.
  • Concept de showroom & service revoluționar

Volvo Retail Experience (VRE) și Volvo Personal Service (VPS) sunt standarde inovatoare care stau la baza conceptului de showroom & service revoluționar lansat la începutul lui 2018 de către Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din România, dar regăsit și la cel mai nou dealer al rețelei Volvo, Excellence Cars. VRE și VPS îmbină eficiența cu confortul. Conceptul VPS presupune alocarea unei echipe de service dedicată fiecărui client, aceasta având sarcina să preia responsabilitatea întregului proces de service, de la recepția mașinii până la înmânarea cheilor odată ce sunt finalizate lucrările de service. În tot acest timp, pe durata reparațiilor, clientul se poate relaxa în showroom, într-un spațiu primitor și confortabil, special conceput pe ideea de living room scandinav.

  • Angajament pentru o lume eco

În 2017, Volvo Cars a anunțat angajamentul său de a include versiuni electrice pentru toate mașinile lansate începând cu 2019.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata