Hagag development europe lansează proiectul imobiliar H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe investeşte peste 90 de milioane de Euro înprimulsău proiect din Bucureşti, H Pipera Lake. Localizat pe malul lacului Pipera, H Pipera Lake este cel mai mareproiect rezidențial pe care compania îl dezvoltă în România.

Ansamblul de clădiri va fi edificat pe o suprafață de teren de 57.000 mp și va avea în total aproximativ 120.000 mp construiți de apartamente, derulându-se în trei faze de construcție. H Pipera Lake are ca proiectant general biroul de arhitectură Răzvan Bârsan + Partnersși valivra 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 și 3 camere, dispuse în 17 imobile cu un regim de înălțime S+P+6E+7R. Acestora li se adaugă mai mult de 1.600 de locuri de parcare, dar și grădini proprii pentru apartamentele de la parter.

“Pe lângă compartimentarea inteligentă, finisajele premium sau încălzirea în pardoseală, H Pipera Lake va beneficia și de o serie de facilități care îi sporesc valoarea. Discutăm aici despre locuri de parcare subterane și supraterane, spații verzi, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket si farmacie, amplasate în incinta ansamblului. La acestea se adaugă și facilitățile oferite de zonă. Primele apartamente vor fi scoase la vânzare în cadrul Salonului Imobiliar ce va avea loc la Palatul Parlamentului în weekend-ul 2-4 Martie. Aici vom veni cu oferte speciale pentru primii noștri cumpărători”, a declarat Andreea Hamza, Marketing Manager al companiei Hagag Development Europe.

Demararea lucrărilor noului proiect imobiliar H Pipera Lake este estimată pentru primăvara lui 2018. Primele 5 clădiri cu regim de înălțime P+6E+7R vor însuma 390 de apartamente cu suprafețe între 55 mpşi 97 mp construiți. Primele clădiri din cadrul proiectului vor fi livrate în a doua jumătate a anului 2019.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata