MedLife își mărește pachetele de acțiuni din Stem Cells Bank și Genesys Medical Clinic

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță achiziționarea unui nou pachet de 40% din banca de celule stem Stem Cells Bank din Timișoara, una dintre cele mai moderne și bine echipate bănci de celule stem din sud-estul Europei.

“În 2015, anunțam intrarea pe un nou segment de business, odată cu demararea procesului de achiziționare a pachetului majoritar din Stem Cells Bank, iar decizia de a cumpăra un alt pachet de 40% reprezintă un pas firesc în dezvoltarea business-ului nostru. Odată cu integrarea acestui serviciu am putut oferi soluții complete pentru mama și copil în regim propriu, la momentul actual având un total de peste 24.000 de nașteri în cele trei maternități ale noastre”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO al MedLife.

Stem Cells Bank a fost inaugurată în anul 2010 la Timisoara și este banca de celule stem cu cel mai modern sistem de procesare din România, bazat pe tehnologia Biosafe Sepax 2, și totodată singura bancă privată de celule stem din regiunea Balcanică ce folosește această tehnologie, prin care prelucrarea și izolarea celulelor stem este complet automatizată, orice risc de contaminare în laborator fiind eliminat.

De asemenea, MedLife mai preia încă 3 procente și din grupul Genesys Medical Clinic din Arad, unul dintre cei mai mari operatori privați de servicii medicale din zona de vest a României, compania deținând la momentul actual pachetul de 58%.

MedLife Genesys Arad include un spital de mari dimensiuni, maternitate, ambulatoriu şi laborator. De-a lungul anilor, MedLife Genesys a dezvoltate mai multe centre medicale în orașele Deva, Hunedoara, Petroșani, Drobeta Turnu Severin și Târgu-Jiu, în timp ce anul trecut a fost inaugurat centrul de radiologie și imagistică medicală, fiind singurul centru din Arad care dispune de un echipament radiologic digital.

Din 2010 până în present, MedLife a finalizat 15 achiziții, fiind operatorul cu cea mai mare expertiză pe acest segment de activitate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata