RyanAir adaugă 4 noi rute de zbor din Suceava și Sibiu, pentru vara anului 2021

Ryanair, compania aeriană din Europa, a anunțat astăzi că începe operațiunile din Suceava și Sibiu, cu două rute de la fiecare aeroport, care zboară de două ori pe săptămână, ca parte a programului Ryanair pentru vara română 2021 Aceste rute includ:

Suceava – Venice Treviso (începând cu 4 iunie)
Suceava – Vienna (începând cu 1 iulie)
Sibiu – Venice Treviso (începând cu 1 iunie)
Sibiu – Bologna (începând cu 2 iulie)

Consumatorii și vizitatorii români pot rezerva acum o escapadă de vară, zburând la cele mai mici tarife și cu opțiunea de a beneficia de taxa de schimbare zero a Ryanair, în cazul în care planurile se schimbă.

Pentru a sărbători, Ryanair a lansat o vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 24,99 EUR pentru călătorii până la sfârșitul lunii octombrie 2021, care trebuie rezervate până duminică, 21 martie, la miezul nopții, pe site-ul Ryanair.com.

Directorul comercial al Ryanair, Jason McGuinness, a spus:
„Suntem încântați să întâmpinăm Suceava și Sibiu în rețeaua noastră de aeroporturi. Aceasta este o veste minunată pentru consumatorii români, care pot zbura acum la Veneția Treviso, Bologna și Viena din iunie, ca parte a programului nostru românesc de vară 2021.

Ținând cont că restricțiile Covid se schimbă în mod regulat, clienții pot rezerva acum zboruri pentru o vacanță binemeritată știind că, dacă trebuie să amâne sau să schimbe datele călătoriei, pot face acest lucru de până la două ori cu o taxă de schimbare zero până la sfârșitul lunii octombrie 2021 .

Pentru a sărbători, lansăm o vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 24,99 EUR pentru călătorii până la sfârșitul lunii octombrie 2021, care trebuie rezervate până la miezul nopții duminică, 21 martie 2021. Aceste tarife uimitoare sunt achiziționate rapid, evitați să pierdeți. ”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata