RyanAir inaugurează noi rute către Corfu de la București în această vară

Ryanair, compania aeriană nr.1 din Europa, a anunțat astăzi (20 aprilie) o nouă rută de la București la Corfu, care operează de două ori pe săptămână începând cu luna iulie, ca parte a programului Ryanair pentru vara românească 2021.

Consumatorii români pot rezerva acum o escapadă de vară, zburând la cele mai mici tarife și cu opțiunea de a beneficia de taxa de schimbare zero a Ryanair în cazul în care planurile se schimbă. Pentru a sărbători, Ryanair a lansat o vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 99 RON pentru călătorie până la sfârșitul lunii octombrie 2021, care trebuie rezervată până la miezul nopții joi, 22 aprilie numai pe site-ul Ryanair.com.

Directorul de vânzări și marketing al Ryanair pentru CEE, Olga Pawlonka, a declarat:
„Întrucât programele de lansare a vaccinărilor continuă în lunile următoare, traficul aerian va crește și suntem încântați să anunțăm această nouă rută de la București la Corfu, care funcționează de două ori pe săptămână din iulie, ca parte a programului nostru extins pentru vara 2021.”

Citeste si:  Libra Internet Bank a lansat o platforma de creditare inovatoare: clientul unui magazin online poate obtine un credit online in numai cateva ore.

Având în vedere că restricțiile Covid se schimbă în mod regulat, clienții pot rezerva acum zboruri pentru o pauză binemeritată știind că, dacă trebuie să amâne sau să își schimbe datele de călătorie, pot face acest lucru de până la două ori cu o taxă de schimbare zero până la sfârșitul lunii octombrie 2021.

Pentru a sărbători, lansăm o vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 99 RON pentru călătorie până la sfârșitul lunii octombrie 2021, care trebuie rezervată până la miezul nopții joi, 22 aprilie. Întrucât aceste tarife reduse uimitoare vor fi recuperate rapid, clienții ar trebui să se conecteze la www.ryanair.com pentru a rezerva rapid ”.

Citeste si:  Cu o valoare a investiţiei de 350.000 euro, un nou restaurant KFC se deschide în incinta Auchan Drumul Taberei
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner