Un blogger faimos din Polonia s-a mutat în România și se simte ca în paradis

Creatorul unui blog financiar de succes din Polonia s-a mutat în Romania și lansează un blog special pentru români. După ce a ajutat milioane de oameni să își administreze finanțele, să aleagă cele mai bune credite și să investească inteligent, Szymon Ziemba, este pregătit să ofere experiența sa în finațe românilor dornici să își îmbunătățească condiția de trai, apropiindu-se de stilul de viață din Occident. Blogul se numește Rechin Financiar, iar Szymon oferă gratuit educație în domeniul financiar. El dezvăluie în articolele sale cunoștințe și metode concrete pentru a atinge independența financiară. Acesta explică de ce s-a mutat în mod surprinzător din Polonia, în ciuda succesului pe care îl are și dezvăluie motivul pentru care a ales ca România șă-i fie noua casă.

După cei 12 ani de experiență în domeniul finanțelor, Szymon, alege să facă un pas îndrăzneț și să dezvolte blogul de succes pe care îl are deja de 4 ani în Polonia (Rekin Finansow). Szymon are planuri mari: urmează să investească peste 1.000.000 euro în următorii ani, în special în educația financiară a românilor.

„Lucrez în domeniul finanțelor de la 19 ani și îmi dau seama că scopul meu în viață e să schimb în bine viețile cât mai multor oameni. Educația financiară este esențială și ar trebui ca toată oricine să poată beneficia de ea, dar din păcate în școala nu o oferă. Tocmai din acest motiv fac ceea ce fac si am început blogul.”, explică fondatorul blogului Rechin Financiar.

Ceea ce îl diferențiază considerabil și îi aduce succesul este conținutul concret și util al informației valoroase pe care o oferă. Urmând ideile, strategiile și secretele lui, milioane de oameni și-au schimbat situația financiară la 180 de grade. Gama subiectelor abordate pe blogul Rechin Financiar este largă, începând de la care sunt cele mai bune investiții, instrumente disponibile pe blog care ajută la determinarea celui mai ieftin împrumut de pe piață, până la metode de administrare eficintă a banilor. Mai mult, există și articole care explică diverse situații de interes, cum ar fi de ce salariile din România sunt scăzute, articol deja disponibil pe  belog

„Vreau să împărtășesc din experiența mea și să contribui la îmbunătățirea calității vieții cât mai multor persoane pentru că știu cum este să începi cariera de la zero. Asta am făcut și eu la rândul meu, am pornit de jos: fără bani, fără cunoștințe sau pile. Nimeni nu m-a ajutat în vreun fel și am făcut totul pe forțele proprii. Am atins independența financiară prin perseverență și decizii bine gândite”, afirmă creatorul blogului Rechin Financiar.

Acesta a trăit într-un mediu în care există un puternic stereotip în ceea ce privește viziunea polonezilor despre România. Acolo este văzută ca fiind o țară coruptă, plină de țigani, subdezvoltată, în care civilizația a întarziat să ajungă și de unde provin majoritatea femeilor din Europa practicante ale celei mai vechi meserii din lume. „O viziune eronată, o perspectivă încețoșată și departe de realitata curentă pe care o trăiesc aici din decembrie 2018”, spune Szymon Ziemba.

Dintre toate țările în care ar fi putut să se stabilească, acesta alege tocmai România.  În ciuda stereotipului înrădăcinat în mintea oamenilor din țara sa natală, el vede o multitudine de factori favorabili și un potențial de dezovoltare atât al populației, cât și al lui. Szymon susține că comparativ cu celelalte țări europene, România este un „paradis pentru antreprenori”, iar mediul propice pentru creearea afacerilor e un avantaj imens și pentru dezvoltarea țării, crescând nivelul de trai.

Românii interesați de îmbunătățirea aspectului financiar vor beneficia gratuit de toate informațiile oferite pe  Rechin Financiar chiar de acum. Fondatorul blogului este entuziasmat și dedicat 100% în tot ceea ce privește noul blog, cu un început atât de promițător.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata