Un nou jucător pe piața serviciilor de securitate

14

Cu date care arată că numărul device-urilor conectate prin ”Internet of Things” (IoT) va crește de la 2,5 mld. în 2017, la 5,4 mld.în 2020, apropierea dintre domeniul de securitate și cel de telecomunicații devine una naturală. Toate companiile tind spre centralizarea și unificarea controlului diverselor sisteme de care dispun, utilizarea internetului pentru acest lucru, oricând și de oriunde, fiind deja un aspect firesc al activității.

Cu toate că, în ultima perioadă, a fost acordată o atenție sporită securității cibernetice, nu trebuie ignorat sistemul de securitate fizică, acesta constituind baza unei protecții solide împotriva criminalității de orice natură.

În acest context, finalul anului trecut a adus un nou jucător pe piața de servicii de securitate din România – Telecom Data Consulting. Compania și-a luat licența pentru instalare, modificare sau întreţinere a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracţiei. În acest mod, serviciile de securitate informatică oferite deja de companie sunt completate acum cu servicii de securitate fizică.

Cu peste 12 ani de activitate în domeniul de telecomunicații, Telecom Data Consulting va folosi această experiență pentru a integra cele mai noi tehnologii din domeniul comunicațiilor în soluții de securitate pe care le oferă clienților săi.

Această nouă direcție strategică a activității noastre a fost conturată de clienți. Lucrăm de ani buni cu multe companii din domenii diverse care își doresc un singur furnizor pentru cât mai multe dintre serviciile de care au nevoie. Pentru acești clienți și nu numai, oferim acum, la pachet sau individual, atât soluții de telecomunicații, cât și servicii de securitate”, declară Daniel TĂNASE, Director General, Telecom Data Consulting.

Din portofoliul de servicii de securitate pe care compania le oferă, fac parte: controlul informatizat al accesului,supravegherea video, protecția (detecția) perimetrală, semnalizarea la tentativa de efracţie și agresiune etc.

Telecom Data Consulting este un nume cunoscut în piața românească de telecomunicații, oferind soluții și servicii cum sunt cele de colaborare și comunicare unificată (UCC), business process outsourcing (BPO), call center și rețelistică.

Portofoliul de clienți al companiei include nume precum 3M România, Siveco România, Regus, Consiliul Britanic, BNP Paribas Leasing Solutions, Ascensos Contact Centres România, Endava România etc.

Mai multe despre activitatea Telecom Data Consulting aflați de pe site-ul său – www.telecomdata.ro, pagina de LinkedIn și cea de Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata