Ziua Mediului alături de elevii din Mioveni – Team Work

Asociația Team Work a fost alături de Grup Renault România pentru a sărbători
Ziua Mondială a Mediului printr-o acțiune de ecologizare organizată în Mioveni, județul Argeș.

Ziua Mondială a Mediului reprezintă pentru Grupul Renault România un reper important în calendarul responsabilității sociale și al implicării în comunitate. Anul acesta ziua a fost marcată printr-o acțiune de ecologizare dublată de o componentă de eco-educație și conduită. Astfel, pădurea și zona de picnic dintre Mioveni și Făgetu, județul Argeș, au fost spațiile unde peste 100 de elevi de la școli locale (Școala Gimnazială „George Topârceanu”, Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” și Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”) și manageri din cadrul Grup Renault România s-au implicat într-o amplă acţiune de resposabilitate socială. Astfel, în locul lecțiilor tradiționale și a operaţiunilor curente, participanţii au ecologizat o zonă intens vizitată de localnici și turişti, elevii participând întâi la o lecție neconvențională de eco-conduită și colectare selectivă.

Acțiunea dedicată Zilei Mondiale a Mediului continuă colaborarea dintre Asociația Team Work și
Grup Renault România, colaborare începută în 2016 și materializată în acțiuni de voluntariat verde.

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit axată pe învăţare prin management de proiect, ale cărui activități vizează dezvoltarea profesională, voluntariatul și protecția mediului. Asociația Team Work desfășoară, din 2006, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, acțiuni de voluntariat ce vizează amenajarea și întreținerea spațiului verde al Grădinii Botanice. Team Work a câștigat Premiul I la Gala Societății Civile 2012, Secțiunea Protecția Mediului.

Grupul Renault România este singurul constructor auto care are în ţara noastră toate competenţele necesare conceperii, dezvoltării și industrializării unei mașini. Cei peste 16000 de angajați își desfășoară activitatea la: uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul AILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe (Bucureşti), Renault Technologie Roumanie – Bucureşti (care include Centrul Tehnic Titu), direcţia comercială Renault Commercial Roumanie – Bucureşti (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) şi Renault Credit International (Bucureşti).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata