22 de peroane de tramvai de pe linia 41 vor fi modernizate

 22 de peroane de tramvai de pe linia 41 vor fi modernizate și se pot putea adapta la tramvaie cu lungime de 36 de metri, ce vor fi achiziționate de Primăria Capitalei, potrivit unui comunicat transmis, joi, de PMB.

Potrivit comunicatului transmis joi de Primaria București, prin Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje, se derulează, in această perioadă, un proiect care vizează modernizarea a 22 de peroane de tramvai de pe linia 41 şi adaptarea acestora la tramvaiele cu lungimi de 36 de metri, ce vor fi achiziționate de Primăria Capitalei.

„Lucrările se realizează etapizat, astfel încât până la sfârșitul anului vor fi finalizate 8 peroane. Restul de 14 peroane vor fi modernizate în cursul anului 2020. Subliniem faptul că lucrările sunt executate în condiții de siguranță atât pentru călători cât și pentru trafic, iar peroanele provizorii sunt realizate în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București. Precizăm că peroanele au un caracter provizoriu și nu pun sub nicio formă în pericol viața sau integritatea vreunei persoane, acestea fiind semnalizate corespunzător și realizate în condiții de siguranță pentru călători”, transmite PMB.

Modernizarea celor 22 de peroane are loc în perioada în care sunt executate lucrări multiple de infrastructură pe linia 41, iar în zonă viteza este restricționată la 30 km/oră pe porțiunile din apropierea stațiilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata