Sala Polivalentă nu s-a construit din cauza managementului catastrofal al Primăriei Capitalei

14

 Ludovic Orban susține că Sala Polivalentă care trebuia construită lângă Arena Națională nu s-a realizat din cauza „managementului catastrofal al Primăriei Capitalei”. El a adăugat că Firea vrea să construiască sala prin CNI, însă Compania ar tebui să ajute comunitățile care nu au resursele necesare.

„Proiectul Sălii Polivalente a început în perioada în care eram viceprimarul Capitalei. Cred că și indicatorii tehnico-economici au demarat în perioada respectivă, era prin 2006-2007, suntem în anul 2019 și nu s-a ajuns la soluții. Am să va spun din capul locului, doamna Firea vrea să facă Sala Polivalentă prin CNI. Voi analiză cu maximă atenție această solicitare, pentru că Bucureștiul este cel mai bogat oraș din România, iar CNI-ul, care încasează taxe și impozite pentru a susține investiții, mai de grabă trebuie să susțină investiții din comunitățile locale care nu au resursele necesare”, a spus Ludovic Orban, la preluarea mandatului de ministru al Tineretului de către Ionuț Stroe.

Șeful Executivului susține că Sala Polivalentă nu a fost construită până în prezent „din cauza managementului catastrofal al Primăriei Capitalei”.

„ De altfel faptul că nu s-a construit această sala Polivalentă se datorează unui management catastrofal la nivelul Primăriei Capitalei, care este demonstrat și de blocarea lucrărilor la Patinoarul Flamaropol, din motive care țin de managementul proiectului respectiv, de beneficiar mai degrabă, decât de constructor sau de alte situații”, a subliniat Orban.

Consiliul General al Municipiului București a aprobat, în luna martie a acestui an, suma privind construirea unei noi săli polivalente, cu 20.000 de locuri. Astfel, investiția va fi de 138 milioane lei, iar sala urmează a fi amplasată lângă Arena Națională.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata